İlçelerde dolu ve sağanak

Çorum’un Sungurlu ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

24 Mayıs 2023 Çarşamba 09:57
İlçelerde dolu ve sağanak

Çorum’un Sungurlu ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde iki gündür devam eden sağanak ve dolu yağışı hayatı felç etti. Sağanak yağış sebebiyle sürücüler zor anlar yaşarken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Sel suları sebebiyle ilçedeki dereler taşma noktasına geldi.

Yağışın etkisini yitirmesinin ardından belediye ekipleri, su tahliyesi için çalışma başlattı.

İSKİLİP’TE SULAMA KANALLARI ZARAR GÖRDÜ

Çorum’un İskilip ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından zarar gören sulama bentlerinin onarılması için çalışma başlatıldı.

BENTLERİN ONARIMI BAŞLADI

İskilip ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası oluşan sel, ilçede bulunan ekili araziler ve tarımsal sulama bentlerine zarar verdi. Yağışın ardından İskilip Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince selden zarar gören su kanalları ve bentlerin onarımı için çalışma başlatıldı.

İHA

Son Güncelleme: 25.05.2023 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.