İlginç meclis toplantısı

Çorum’un İskilip Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında İskilip Belediyesi’nin faaliyet raporu ilginç bir oylamayla onaylandı.

05 Nisan 2022 Salı 18:15
İlginç meclis toplantısı

Çorum’un İskilip Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında ilginç bir faaliyet raporu oylamasına şahit oldu.

Ali Sülük başkanlığındaki İskilip Belediyesi’nin 2021 yılı faaliyet raporu meclisin onayına sunuldu. MHP’den ihraç edilen bağımsız belediye meclis üyeleri faaliyet raporuna ret oyu kullandı. AK Parti Meclis Üyeleri de oylamaya katılmayınca İskilip Belediyesi’nin 2021 Faaliyet Raporu, Belediye Başkanı Ali Sülük ile 3 meclis üyesinin oylarıyla onaylanmış oldu.

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

Meclis toplantısında yapılan seçimlerde Encümen Üyeliklerine MHP Meclis Üyesi Hatun Çam, AK Parti Meclis Üyesi Fatma Selvi, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliklerine MHP Meclis Üyesi Murat Kiraz, Hatun Çam ve AK Parti Meclis Üyesi Üyesi Fatma Selvi, İmar ve Planlama Komisyonu Üyeliklerine ise MHP Meclis Üyeleri Murat Kiraz, Hatun Çam ve AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Göktaş seçildi.

Son Güncelleme: 06.04.2022 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:)) 2022-04-06 09:13:09

Çok garip

Avatar
Kamil uzun 2022-04-08 00:42:27

Tam bir komedi "çadır" tiyatrosu trajikomik ibretlik çok yazık ki ne yazık sonuçta kaybeden hep İskilip oluyor