İş alemi asayişten memnun

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum İl Garnizon ve Jandarma Komutanlığı görevine atanan...

09 Ekim 2013 Çarşamba 14:28
 İş alemi asayişten memnun

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum İl Garnizon ve Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kd. Albay Ahmet Çelik’i makamında ziyaret etti.

Meclis Başkanı Erol Karadaş’ın da katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette, Jandarma Kd. Albay Ahmet Çelik’e görevinde başarılar dilendi.

Çorum’da mülki amir başta olmak üzere bütün yerel yönetimlerin uyumlu bir çalışma ortamı tesis ettiğinin vurgulandığı ziyarette, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu ahenkli çalışma ortamına iş dünyası adına katkı sağlamaya çalıştığı aktarıldı.

Çorum’un uyumlu çalışma ortamının yanı sıra ciddi asayiş problemi olmayan huzurlu bir il olma özelliğinin de bulunduğunun vurgulandığı ziyarette, iş dünyasının, kentin huzuru ve kalkınması için bundan sonraki süreçte de elinden gelen desteği sunacağı beyan edildi.

Meclis Başkanı Erol Karadaş, Çorum iş dünyası adına Jandarma Kd. Albay Ahmet Çelik’i tebrik ederek, önceki görev yerlerinde elde ettiği başarıların Çorum’da da devam etmesi temennisinde bulundu.

İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Ahmet Çelik de, ziyaretlerinden dolayı TSO yöneticilerine teşekkür etti.





Son Güncelleme: 09.10.2013 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.