İş aleminin talepleri Bakan’da

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Ahlatcı ve TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Bakan Vedat Bilgin'i ziyaret etti.

11 Ocak 2022 Salı 22:23
İş aleminin talepleri Bakan’da

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, beraberinde İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i makamında ziyaret etti.
Çorum’da iş aleminin bakanlığına dair sorun ve taleplerinin iletildiği görüşmede, Çorum’da devam yatırım ve projelerle ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunulduğu bilgisi paylaşıldı.

Ayrıca toprak sanayi sektörü ve diğer sanayicilerin taleplerine ilişkin konularla ilgili görüş ve önerileri Bakan Bilgin’e ilettiklerini belirten Milletvekili Ceylan, “Sayın Bakanımıza iletmiş olduğumuz taleplerimize ilişkin samimi ve içten yaklaşımları için teşekkür ederiz” dedi.

Çorum’da devam eden ve planlanan yatırımlar ile projeler hakkında bilgi verilen ziyarette, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları ve projeleri hakkında Bakan Bilgi’ne sunum yapıldı.

Çorum heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Bilgin, kendisine kadirşinas olarak tarif ettiği Çorumluların istek ve taleplerini en kısa zamanda gündemlerine alacaklarını kaydetti.

Türkiye'nin tarihine objektif olarak bakıldığında, son 20 yılda AK Parti'nin neler yaptığının net görüleceğini açıklayan Bakan Bilgin, "Bugün her alanda dünyada ne üretildiğini, nasıl üretildiğini bilen cesur girişimcilerimiz var. Rekabet gücüne, özgüvene sahip olan girişimciler var. Sizin talepleriniz bizim için karşılanması gereken hizmetlere yol gösterici oluyor"dedi.

Son Güncelleme: 11.01.2022 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEÇMEN 2022-01-12 08:02:26

sonuç; ilave bir organize sanayii bölgesi, savunma sanayiinde bir veya iki tesis, YHT, Polis Eğitim MErkezi, Acemi Talimgahı sonucu nedir. muhabbet iyidir de işte sonucu ne olucak ulaşımda ucuz alternatif olması gerekir üretim ve pazarlama normal tren bile yeter de gelmedi olmadı hedef hangi yıl sanki çorum'Da çukur var tüm olanaklar etrafımızdan çevriliyor çevre illere kayıyor Bu arada Şehir Hastanesi ne ek bina yapılarak genişletilmesi gerekir ferah olmalı hasta yoğunluğu yayılmalı herkesin parası yok ki özele gidecek ek bina şart

Avatar
Çorumlu 2022-01-12 09:27:40

2022'de enflasyonun yüzde 8 olacağını iddia ediyordu bakan..TÜİK Sadece Aralık ayı için yüzde 13 enflasyon açıkladı.. Ülke kimlerin eline kaldı yazık..

Avatar
Çorum'lu 2022-01-12 10:50:22

Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. Fotoğraf çektirmekle YATIRIMLAR gelmiyor. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
Secmen 2022-01-12 16:49:22

Eyt verin bu hakkımızı artık özel sektör canımızı çıkarıyor verdikleri ücret zaten yeterli degil

Avatar
Adem 2022-01-13 00:21:50

Diğer vekiller nerede? Hala ayrılık mı?

Avatar
Emre 2022-01-13 00:22:29

3 vekil bir araya gelmezse ben bbakan olsam ciddiye almam