İşgaliyeye karşı ilk çağrı

Kaldırım işgaline karşı esnafa ilk çağrı Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat'tan geldi.

26 Haziran 2019 Çarşamba 16:14
İşgaliyeye karşı ilk çağrı

Çorum Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, odaya kayıtlı kahvehane ve çay ocağı işletmecilerini işgaliye konusunda uyardı.

Çorum Belediyesi Zabıta ekiplerinin yakın zamanda denetim ve kontrollerini sıklaştıracağına dair bilgi aldıklarını ifade eden Özkubat, bu konuda esnafın daha duyarlı olmasını ve herhangi bir cezai işlemle karşı karşıya gelmelerini istemediklerini söyledi.

Yaya kaldırımlarının işgali yüzünden yayalarında yürümekte zorlandığını kaydeden Oda Başkanı Özkubat, kaldırımları kullanamayan vatandaşların yolda yürümek zorunda kaldıklarını, yolda yürümek zorunda kalan vatandaşların da hayatlarını tehlikeye attıklarını dile getirdi.

Tüm oda üyesi esnafını çevreye saygılı olmaya çağıran Nesimi Özkubat, “Konuya şimdiden duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ederim. Henüz harekete geçmemiş esnafımızın da uygulamaya destek olacağına yürekten inanıyorum. Hiçbir oda üyesi esnafımın bu konuda mağduriyet yaşamasını istemiyorum” dedi.

Son Güncelleme: 26.06.2019 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.