Işid nedeniyle geciken düğün yapıldı

Işid'e bağlı teröristlerin Türkiye'nin Musul Başkosolosluğu'nda rehin aldığı ve 101 gün sonra serbest bıraktdığı...

11 Ekim 2014 Cumartesi 15:50
 Işid nedeniyle geciken düğün yapıldı


Işid'e bağlı teröristlerin Türkiye'nin Musul Başkosolosluğu'nda rehin aldığı ve 101 gün sonra serbest bıraktdığı 49 kişi arasında bulunan Özel Harekat Polisi 47 yaşındaki Ali Durmuş, oğlunun ertelenen düğününü yaptı. Durmuş, Çorum'da yapılan kına gecesinde çok mutlu olduğunu anlatırken, "Oğlum 17 Ağustos'ta dünyaevine girecekti. Ancak Musul'da rehin alınmamız düğünün tarihini değiştirdi" dedi.


Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde 13 yıldan bu yana görev yapan 22 yıllık polis memuru evli ve 2 çocuk babası Ali Durmuş, 5 ay önce, geçici görevle Musul Başkonsolosluğu'na gönderildi. IŞİD tarafından rehin alınan 48 kişi ile birlikte 101 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Durmuş, Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru oğlu Onur Durmuş'u evlendirdi. 17 Ağustos'ta yapılması plananan ancak, IŞİD elinde rehin olduğu için düğün tarihinin ertelenmesi üzerine Ali Durmuş, oğlu Onur Durmuş ile kına gecesine gelinlikle gelen gelini Ebru Düzgün'ün düğününde yer alarak ikinci kez mutluluğu yaşadı.


Çorum'da yapılan kına gecesinde mutluluğu yüzünden okunan Ali Durmuş, "Düğünümüz 17 Ağıustos'ta olacaktı. Ancak 101 gün rehin tutulmamız nedeniyle düğün tarihi değişmek zorunda kaldı. Nasip bugüne oldu. Çorum'da kına gecesini yapıyoruz. Cumartesi akşamı da Samsun'da düğünümüz olacak" dedi.





DHA

Son Güncelleme: 11.10.2014 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.