İskilip'te güzel bir sosyal proje

İskilip Belediyesi yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli kişileri evlerine berberlik hizmeti sunuyor.

30 Temmuz 2019 Salı 19:05
İskilip'te güzel bir sosyal proje

İskilip Belediyesi yeni bir sosyal projeye imza attı.

Yapılan açıklamaya göre, belediye ekipleri, sosyal Belediyecilik anlayışının gereği kısa bir sürede aşevi hizmete açılarak her gün yemek dağıtımı yapılıyor. Yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli kişilerin evlerinde temizlik ve bakım işleri yerine getiriliyor.

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatı doğrultusunda İskilip Belediyesi, saç bakımı ve sakal tıraşı uygulamasını ücretsiz olarak halka sunmaya başladı. İtfaiye Müdürlüğü’nde İtfaiye Eri olarak görev yapan, aynı zamanda mesleği berberlik olan Bilal Arıcı tarafından yaşlı ve bakıma muhtaç kimselerin saç bakımı ve sakal tıraşı ücretsiz olarak evlerinde yapılıyor. Vatandaşların büyük ilgisini toplayan berberlik hizmeti takdirle karşılandı. Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada “Biz göreve talip olurken vatandaşa hizmetkar olacağımızı vaat ettik. Bakım ve yardıma muhtaç her insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Allah bu millete zeval vermesin.” dedi.

Son Güncelleme: 31.07.2019 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul KAZAK 2019-07-31 11:46:47

İskilip Belediye Başkanı Sayın Ali SÜLÜK Beyi, bu güzel ve anlamlı hizmetinden dolayı tebrik ediyorum.
Çorum Belediyesi'nin de bu hizmetleri örnek almasını ve Çorum'da uygulamasını arzu ediyoruz.