İskilip yolunda taşkın

Kızılırmak-İskilip karayolu üzerinde taşkın meydana geldi.

24 Mayıs 2021 Pazartesi 12:37
İskilip yolunda taşkın

Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde bulunan hidroelektrik santraline su taşıyan kanalın duvarı çöktü. Kızılırmak-İskilip karayolu üzerinde taşkın meydana geldi.

Yaşanan taşkında yaklaşık 300 dönüm tarım alanı sular altında kaldı.

İlçeye bağlı Karaömer köyünde bulunan özel bir firmanın işlettiği hidroelektrik santrali (HES) kanalının duvarı henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.

Çökme sonucu Kızılırmak-İskilip karayolu üzerinde taşkın meydana geldi.

Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olayda çevrede bulunan yaklaşık 300 dönüm tarım alanı zarar görürken, taşkın sonucu yolda da çökmeler meydana geldi. Bozulma yaşanan Kızılırmak-İskilip yolunda Karayolları ekiplerinin çalışmaları sürerken, ulaşım da jandarma ekiplerinin kontrolünde sağlandı.

Son Güncelleme: 24.05.2021 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2021-05-24 17:58:14

bu yolun yükseltisi az dolgu ile yükseltilmesi gerekli öte yandan Bayat Kızılırmak kavşağı arazında 15 km civarı yapımo bekleyen bölüm var.
göçen ve yeniden trafige açılan sölamde asfalt kelitesi düyük çukur ve çıkırtılar var.ILGİLENMEK GEREKLİ BİTSİN artık bu yol muhabbeti 20 25 günde biter iki tarafda ama? neden? niçin?
ilgilenen varmı? uyaran varmı? MİLLİ SERVET hem yoller hem areclarımız

banner165