İsmi okula verildi

Mardin'in Derik ilçesinde şehit düşen Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın ismi, Çorum'un Osmancık ilçesinde bir okula verildi.

09 Eylül 2021 Perşembe 19:21
İsmi okula verildi

Mardin'in Derik ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın ismi, Çorum'un Osmancık İlçesi'ndeki bir okula verildi.

Mardin'in Derik ilçesine bağlı Soğukkuyu köyünde bir evde arama yapmak üzereyken terör örgütü üyeleri tarafından kurulan hain pusuda şehit düşen Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna’nın ismi Anaokulu’na verildi. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve 2006 yılında yıldız tip projeye uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılıp, aynı sene eğitime başlaya Osmancık Anaokulu’nun yeni ismi Şehit Mustafa Ayna Anaokulu oldu.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-09-10 00:51:20

Allah rahmet eylesin Cennet mekanın olsun kardeşim.

Avatar
Davut Ahmetoğlu 2021-09-11 10:03:56

Allah rahmet eylesin.

banner165