İstanbul’da Çorumlu buluşması

İstanbul’da yaşayan Çorumlular, Tüm Çorumlu Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği iftar programında buluştu.

06 Nisan 2023 Perşembe 13:08
İstanbul’da Çorumlu buluşması

İstanbul’da yaşayan çok sayıda Çorumlu, Tüm Çorumlu Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği iftar programında buluştu.
Maltepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde Seyir Tepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine yoğun katılım olurken, İstanbul’da yaşayan Çorumlular  hem hasret giderilir hem de iftar açtılar.

MALTEPE BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Tüm Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Koşar, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Belediye Meclis Üyesi Gönül Dinler, Maltepe Belediyesi İnanç Birimi Başkanı Murat Korkmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YOĞUN KATILIM OLDU

Tüm Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Koşar, iftar programına katılım sağlayan  konfederasyon, federasyon ve dernek başkanlarına siyasi partilerin meclis üyelerine il ve ilçe başkanlarına milletvekili aday adaylarına hemşehrilerine ve yönetim kurulu adına ayrı ayrı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.