İşte bizim polisimiz, işte bizim insanımız

Çorum'da iftarlık kumanyalarını kağıt toplayan kadın ve çocuğu ile paylaşan Yunuslar, 'işte bizim polisimiz, işte bizim insanımız' dedirtti.

19 Nisan 2021 Pazartesi 16:33

Çorum’da iftarlık kumanyalarını kağıt toplayarak geçimlerini sağlayan kadın ve çocuklarına veren polisler gönülleri fethetti. Yunus polislerinin insanın içini ısıtan örnek davranışı takdir topladı.

Olay, 15 Nisan’da Çorum merkezde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus timlerinde görevli polisler Muhammed Emin Tosya ve Ali Şener, görevlerini yürüttüğü esnada Valilik Konutu önünde kağıt toplayıcılığı yaparak geçimini sağlayan yabancı uyruklu bir anne ve 2 çocuğunu gördü. Ailenin durumundan etkilenen polisler, bir süre sonra ekip aracını durdurarak aileye seslendi.

Polislerden biri, Sosyal Yardımlaşma Vakfından aldıkları iftarlık kumanyalarını anne ve çocuklarına götürerek verdi. Bir çocukta maske olmadığını gören yunuslar küçük çocuğa da maske taktı. Yunus timinin yüreklere dokunan jestiyle şaşkınlık yaşayan anne, polislere teşekkür etti. Görenleri duygulandıran bu güzel anlar çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

VATANDAŞLIK GÖREVİMİZ

15 Nisan’da devriye görevini ifa ederken daha önceden bildikleri ihtiyaç sahibi aileyi gördüklerini dile getiren polis memuru Ali Şener, “İftar saatine yarım saat gibi bir süre kalmıştı. Valilik Sosyal Yardımlaşma Vakfından bize verilen iftarlık kumanyayı biz bu aileye verdik. Küçük çocuklardan birisinin maskesi de yoktu. Maskesini de taktık. Biz polislik görevimizin yanı sıra vatandaşlık görevimizi de yerine getirmek zorundayız. Çünkü toplumun gözü önündesiniz. Ne yapsanız toplum tarafından önemseniyor. Bunu yaptığımız için mutluyuz” dedi.

Yardıma muhtaç aile ile iftarlık kumanyalarını paylaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren polis memuru Muhammed Emin Tosya ise, “Aileyle kumanyamızı paylaştığımızda hem anne hem de yanında bulunan o küçük tatlı kız çok mutlu oldu. Onların gözlerinde gördüğümüz mutluluk bizim de yorgunluğumuzu aldı. Çok teşekkür ettiler” sözleriyle olayı anlattı.

İHA


 

Son Güncelleme: 20.04.2021 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay bilen.! 2021-04-19 20:51:12

Bravo; bi bizim Polisimize bak birde Alaman Amerikan Polisine bak!

Avatar
Vicdan Sahibi 2021-04-19 20:13:34

Allah böyle vatan evlatlarını sevdiklerine ve Milletimize bağışlasın İşte millet işte polisimiz çok teşekkürler genç yunuslar

Avatar
Çoeumlu 2021-04-19 18:10:03

Bumlara minnatarız birde trafikçiler var 7 emincilerle otoparkçılarla iftar sahur yapan yalan ihbara ceza yazan lar var

Avatar
Hatsiz 2021-04-20 03:48:54

Bu polislerin çoğalması toplum olarak en büyük arzumuz. lakin bazı polisler varki devlet verdiği yetki ile kendini devlet gibi görüyorlar.Allah devlet milletimize zeval vermesin Allah c.c. ramazan ayı huyu suyu hürmetine kimseyi kimseye muhtaç etmesin.