İşte Çorum’da hatimle teravih kılınacak camiler

Çorum İl Müftülüğü, 2022 yılı Ramazan Ayı’nda hatimle teravih namazı kılınacak camileri belirledi.

30 Mart 2022 Çarşamba 01:02
İşte Çorum’da hatimle teravih kılınacak camiler

Çorum İl Müftülüğü, 2022 yılı Ramazan Ayı’nda hatimle teravih namazı kılınacak camileri belirledi.
Ramazan ayında başta Murad-ı Rabi Ulu Camii olmak üzere Hıdırlık Camii, Güldane Hatun Camii, Hz. Hüseyin Camii, Murat Hüdavendigar Camii ve Orhan Gazi Camii’nde teravih namazları hatimle kılınacak.

Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “İki yıldır teravih namazlarını camilerde kılamamanın hüznünü yaşadık. Çorumlu kardeşlerimizi ailecek camilerimizdeki Ramazan coşkusuna davet ediyorum. Bu sene hatimle teravih namazı kılınacak camiler arasına şehrin kalbi olan Ulu Camii’yi de dahil ettik. Tüm hemşehrilerimizi ailecek Ulu Camii’ye davet ediyoruz. başta Çorumlu hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-03-30 08:30:42

Allah razı olsun sayın müftüm Çorumda bir ilki gerçekleştirdiniz Ulu camide hatimle teravih namazına vesile oldunuz.

Avatar
Egitimci 2022-03-30 08:33:49

Ulu camide olması çok güzel olmuş pek çok şehirde hep şehrin merkez camilerinde olurdu.Bizde inşaAllah Ulu camimizde manevi bir atmosferle huzurla teravih kılarız

Avatar
Binevler 2022-03-30 09:41:09

Binevler camiin dede ailecek kılına bilecekmi

banner165