İşte vefa, din görevlisi büyüklerinin emrinde

Çorum Merkeze bağlı Üyük Köyü’nde görev yapan İmam Hatip Mustafa Yıldırım, görev yaptığı köyde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan büyüklerin taleplerini yerine getiriyor.

13 Nisan 2020 Pazartesi 14:22
İşte vefa, din görevlisi büyüklerinin emrinde

Çorum Merkeze bağlı Üyük Köyü’nde görev yapan İmam Hatip Mustafa Yıldırım, vefa grubu gönüllüsü olarak yaptığı çalışmaların yanı sıra, görev yaptığı köyde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların istek ve taleplerini yerine getiriyor.

Üyük Köyü Camii İmam Hatibi Mustafa Yıldırım, her gün düzenli olarak yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor, bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyor ve istedikleri her türlü talepleri yerine getirmeye çalışıyor.

İmam Hatip Mustafa Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Yaşlılar bu toplumun rızkı, duaların kabul sebebidir. Yaşlılarımız bizim kültürümüz, geleneğimiz ve çınarlarımızdır. Onlar daima bizim başımızın tacıdır. İl Müftülüğümüzün bu süreçte bize verdiği görev gereği ve en önemlisi insanlığımız gereği, her gün köyümüzdeki yaşlılarımızı ziyaret edip kendilerine hem moral veriyorum hemde her türlü ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorum.”diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2020-04-13 16:03:09

İmamlar ne iş yapar, şu kadar imam bir şu etmez bu etmez diyenler.İmam bu toplumun doğumundan ölümüne düğününden sünnetine varıncaya kadar her yerde.
Vefa sosyal destek grubunda da onlarca imam ihtiyaç sahiplerine derman olmaktadır. Görenedir görene Köre nedir köre ne ?