İyilik Hareketi yüzleri güldürdü

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu sosyal etkinliklerine devam ediyor

23 Şubat 2018 Cuma 17:20
İyilik Hareketi yüzleri güldürdü

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu, şimdi de başlattığı ‘İyilik Hareketi’ kampanyalarıyla, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın yüzünü güldürüyor.

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu (Çorum HDF)  Sosyal Yardımlaşma Konseyi ve Çorum HDF Kırlangıç Kimsesizler  ve Engelliler Yardımlaşma Derneği'nin ortaklaşa hayata geçirdiği ‘Bir El de Sen Ver’ İyilik Hareketi kampanyasının son durağı, Çorum /Sungurlu'ya bağlı Alembeyli İlkokulu ve Çorum Sungurlu İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler oldu.

İyilik Hareketi kapsamında ziyaret edilen okullardaki minik öğrencilere, kampanyaya destek veren gönüllülerin hediyeleri, Kırlangıç Kimsesizler  ve Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevgi Metin, Kırlangıç-Der Başkan Yardımcısı Gökay Saçılık, Çorum HDF Kadın Konseyi Başkanı Şengül Kaya ve Kırlangıç-Der Üyesi Damla Balkız tarafından teslim edildi.

Çorum HDF'lileri büyük bir sevgi gösterisi ile karşılayan minik öğrenciler, hediyelerini aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Kırlangıç Kimsesizler ve Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin, yaptığı açıklamada, "Çorum HDF'li olmak büyük bir ayrıcalıktır. Bizler çok büyük bir aileyiz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın okuması için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Projemize destek veren başta Çorum HDF Genel Başkanı Av. Cemal Emir olmak üzere, herkese sonsuz teşekkürü borç biliriz" dedi. Metin,  gönüllüler bize ne kadar destek olursa, bizler de  daha çok yavrumuzun yüzünü güldürebiliriz. Bizlere destek olmak isteyenler, 0 312 322 19 19 nolu telefondan irtibata geçebilirler diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165