Jandarma kayıp şahsı arıyor

Çorum'un Mecitözü ilçesi jandarması Kayıp İbrahim Öncül’ü arıyor.

22 Eylül 2020 Salı 14:44
Jandarma kayıp şahsı arıyor

Jandarma yakınları tarafından kayıp ihbarında bulunan Çorum'un Mecitözü ilçesi Kalecik Köyü’nde yaşayan İbrahim Öncül’ü (64) arıyor.

Yapılan açıklamaya göre,  aynı köyde yaşayan oğul Muharrem Öncül jandarma karakoluna yaptığı başvuruda, herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan İbrahim Öngül’ün tarlaya gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını ve tekrar eve dönmediğini belirterer, kayıp bildiriminde bulundu.

İhbarın alınmasından sonra Çorum Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlandı.

Kayıp şahıs İbrahim Öngül’ün KİHBİ kayıtlarına kayıp bilgi girişi yapıldı.

Mecitözü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipler  İz Takip Köpek ve Çorum İl AFAD Müdürlüğü unsurları ile köy ve civarında gidebileceği yerlerde arama faaliyeti ve sağlık kuruluşları ve otogarlardan gerekli araştırmaları yaptı, ancak kayıp şahsa ulaşılamadı.

İbrahim Öngül oğlu Muharrem Öngül, 22 Eylül 2020 tarihinde ATV kanalında yayımlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli programa katılarak babasının kayıp olduğunu dile getirerek bulunmasını talep etti.

Kayıp şahsın bulunabilmesi için araştırmalara devam edildiği bilgisi paylaşıldı.

Son Güncelleme: 23.09.2020 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.