Kadirşinas Çorumlulara teşekkür

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum'dan toplanan yardım malzemelerinin pakistan'a gönderildiğini belirterek, Çorumlulara teşekkür etti.

17 Kasım 2022 Perşembe 10:36
Kadirşinas Çorumlulara teşekkür

Vali Mustafa Çiftçi, geçtiğimiz haziran ayında sel felaketine maruz kaldıktan sonra zor günler geçiren Pakistan’a Çorum’dan gönderilen yardımlar için Çorumlular’a teşekkür etti.

Çorum’dan toplanan 2 bin 928 adet gıda kolisi, 31 ton un ve 402 adet hijyen malzemesi kolisinin Pakistan’a gönderildiğini bildiren Çiftçi, “Çorum’dan toplanan 2 bin 928 adet Gıda Kolisi, 31 ton un ve 402 adet Hijyen Malzemesi Kolisi AFAD Başkanlığı tarafından Pakistan’a gönderilmiştir. Dost ve kardeş ülke Pakistan’a Türkiye’den gönderilen yardımlara Çorum’dan katkı sağlayan kadirşinas Çorumlulara canı gönülden teşekkür ediyorum."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165