Kafkas geleneği sürdürdü

Kurban Bayramı’nı geçirmek için Çorum’a gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, milletvekilliği döneminde başlattığı geleneği sürdürdü.

16 Ekim 2013 Çarşamba 23:53
 Kafkas geleneği sürdürdü


Kurban Bayramı’nı geçirmek için Çorum’a gelen Sağlık Bakan Yardımcısı  Agah Kafkas, milletvekilliği döneminde başlattığı geleneği sürdürdü.

AK Parti’de bayramlaşma merasimine katılan Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, geçmişte Milli Görüş’ün önemli isimlerinden eğitim gönüllüsü hayırsever Ahmet Dogan, İmam Hatip Lisesi’nden öğretmeni olan emekli eğitimci Metin Aşkın ile yine Milli Görüş’ün ileri gelen isimlerinden Abdullah Tahtalı’yı ziyaret etti.

Ziyaretlere Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yard. Doç. Dr.  Musa Zorlu, Kafkas’ın Özel Kalem Müdürü Osman Bilgin, sanayiciler Eyüp Yetik ile Mahmut Köksal katıldı.


Ahmet Doğan’ın duası

Kafkas ilk ziyaretini Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden Milli Görüş’ün önemli isimlerinden eğitim gönüllüsü hayırsever Ahmet Doğan'a gerçekleştirdi. Doğan, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra hükümet üyelerine dua ettiğini, aynı şekilde Kafkas ve beraberindeki heyeti de dua listesine dahil ettiğini ifade etti. 

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ta, Evde Bakım Hizmetleri kapsamında Ahmet Doğan’ın  sağlıkla  ilgili talep ve şikâyetlerinin dinlenmesi talimatını tekrarladı. Kafkas, “Ahmet Doğan kanaat önderimiz.  Kendisi zengin değildi, ama dik duruşlu, son derece yardımsever bir insandı. Bize adamlık öğretti. Kendisinden dua bekliyoruz.” diye konuştu.


Metin Aşkın’a ziyaret

Kafkas’ın ikinci ziyaret durağı Çorum İmam Hatip Lisesi’nden öğretmeni, emekli eğitimci Metin Aşkın oldu. Aşkın, aynı zamanda öğrencisi Agâh Kafkas'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, anılarını paylaştı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ise, "Siz bu millete büyük hizmetler verdiniz. Hocalarımızdan aldığımız terbiye ile bu millete hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz.” Diye konuştu.


Abdullah Tahtalı’ya vefa ziyareti

Kafkas’ın son ziyaret durağı Milli Görüş’e yıllarca hizmet veren Abdullah Tahtalı oldu. Tahtalı ile bir süre sohbet eden Kafkas, hayır dualarını aldı. 



Son Güncelleme: 18.10.2013 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.