Kafkas’tan Türkoğlu ailesine taziye ziyareti

AK Parti Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, merhum Adnan Türkoğlu’nun eşi Aydan Türkoğlu ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

20 Nisan 2023 Perşembe 14:56
Kafkas’tan Türkoğlu ailesine taziye ziyareti

AK Parti Sağlık eski Bakan Yardımcısı ve Çorum eski Milletvekili  Agah Kafkas, merhum Adnan Türkoğlu’nun eşi Aydan Türkoğlu ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Habercim19 İmtiyaz Sahibi Mustafa Demirer ile birlikte Türkoğlu ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan Kafkas, merhum Adnan Türkoğlu’nun Çorum’da ve Çorumlu’nun gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu belirterek, kendisinin tam bir Çorum sevdalısı memleket ve toplum adamı olduğunu ifade etti.

Kafkas, Türkoğlu’nun zor dönemlerde Çorum’a hizmetler getirdiğini, memleket sevgisinin takdire şayan olduğunu, hemşehrileri ile sıcak diyaloglarının siyasetçilere örnek teşkil ettiğini ve her zaman hayır ve dua ile yâd edileceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 20.04.2023 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kader 2023-04-20 16:55:20

Agah Kafkas seni her gördüğümde "Cumhurbaşkanımızın sünneti" diye söylediğin densiz söz aklıma gelir ve sana verdiğim oyu haram ederim. Bir özür bile dinlemedin

Avatar
Hakkı 2023-04-20 19:24:14

Ne iş? ne hizmet? ettiniz de ne deyim ki!!!!