Kahraman olma sırası sende

Sungurlu’da bir süredir kamuoyu gündemine oturan kök hücre bağışı kampanyası başladı.

06 Ocak 2020 Pazartesi 11:13
Kahraman olma sırası sende

Sungurlu’da bir süredir kamuoyu gündemine oturan kök hücre bağışı kampanyası başladı.

Sungurlu Belediye Başkanlığı ve Kızılay işbirliği ile düzenlenen Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyası bugün başladı.

Kampanya çerçevesinde 3 yaşındaki Mustafa Janberk ve diğer ilik nakli bekleyen binlerce hastaya umut olunabileceği mesajı veriliyor.

Vatandaşlardan Sungurlu Atatürk Meydanı'na giderek 3 küçük tüp kan vermelerinin yeterli olacağı vurgulanıyor. Kampanya 9 Ocak tarihinde sona erecek.

Öte yandan Sungurlu Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri kampanyanın ilk bağışçıları olurken, tüm hemşehrilerini kampanyaya desteğe davet etti.

Atatürk Meydanı'nda başlatılan kampanyaya İlçe Sağlık Müdürlüğü de katılım sağlarken, 6 Ocak Pazartesi ve 8 Ocak Çarşamba günü organ bağışı hakkında vatandaşlara bilgi vererek, bağışları kabul etmeye başladı.
Gündeme geldiği ilk günden itibaren kar topu gibi büyüyerek ilerleyen kampanyanın birçok açıdan umut bekleyen herkese bir ışık olacağına inandıklarını belirten Başkan yardımcıları, “9 Ocak tarihine kadar sürecek olan kampanyaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Bu kampanya sayesinde hem Mustafa Janberk, hem de bu sayede birçok hayat kurtulacak. Lütfen bağış yapmaktan korkmayalım ve çekinmeyelim. Allah’ın izniyle sizin kaybedeceğiniz hiçbir şey yokken, umut bekleyenlerin kazanacağı çok şey var. "diye konuştular.

(Sungurlu-Serkan Şansever)

Son Güncelleme: 06.01.2020 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.