Kale’nin taleplerini dinlediler

Kale Mahallesi’nde halkla buluşma huzur toplantısı düzenlendi

13 Aralık 2017 Çarşamba 21:23
Kale’nin taleplerini dinlediler

Kale Mahallesi’nde halkla buluşma huzur toplantısı düzenlendi.

Vali Yardımcısı Azmi Yeşil başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bazı birim müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.

Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, “İlimiz merkezindeki mahalle halkıyla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip yüz yüze görüşerek çözüm önerilerini ilgili daire amirlerimizle birlikte değerlendirerek, siz halkımıza daha kaliteli daha düzeni hizmet sunmak amacındayız. Ancak iktisatta sınırsız ihtiyaçları sınırlı imkânlarla karşılamanın zorluğunu da bilerek zaman içerisinde daha kaliteli hizmetleri hep birlikte kazanacağımızı biliyoruz.” dedi.

Emniyet, belediye ve tüm kurumlar ile birlikte vatandaşın huzurunu sağlamak istek ve dileklerini dinlemek ve çözüm yollarını konuşmak üzere düzenlenen Halkla Buluşma Huzur Toplantısında mahalle sakinlerine tek tek söz verilerek, onların sıkıntı, istek ve şikâyetlerini dinlendi. Çözüm konusunda ilgili daire amirlerini talimatlandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165