Kameralı denetim

Çorum Belediyesi molozların, eski eşyaların yol kenarlarına dökümlerin artması üzerine kameralı denetimlerini artırdı.

28 Şubat 2019 Perşembe 14:54
Kameralı denetim

Mahalle muhtarı ve vatandaşlardan çevreyi kirletenlere temiz şehir çağrısı yaparken, Çorum Belediyesi, kameralı denetimlerini artırdı.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi molozların, eski eşyaların yol kenarlarına dökümlerin artması ile birlikte denetimlerini artırdı. Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri döküm alanlarını mobil araçlarla belirli periyotlarda kamera ile denetliyor. Ekiplerin abahın erken saatlerinde başlayarak akşam geç saatlere kadar devam ediyor. Yapılan incelemeler sonucunda çevreyi kirletenlere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun çevreyi kirletenlere 41. Maddesi gereğince 16 bin 500 TL’ye kadar para cezası uygulanıyor. Hep birlikte çevremizi insan kaynaklı kirlilikten kurtarmak için vatandaşlar çevreyi kirletenleri Alo 153 Zabıta hattına ihbar edebiliyor.

Moloz yığınlarının alınması talebinde bulunmak isteyen vatandaşlar, Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 333 11 99 numaralı Alo Temizlik hattını arayabiliyor.

Son Güncelleme: 28.02.2019 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165