Kaplan ve Kıyı yine işbaşında

Bomba köpeği Kaplan ile uyuşturucu madde arama köpeği Kıyı trafik uygulamasına katıldı

17 Kasım 2017 Cuma 09:56
Kaplan ve Kıyı yine işbaşında

Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, bomba arama köpeği Kaplan ve uyuşturucu madde arama köpeği Kıyı ile uygulama yaptı.

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Sungurlu - Ankara karayolunun Akpınar köyü Çeşme mevkiinde dün gece 21.00 – 24.00 saatleri arasında araçlar ve şahıslar üzerinde asayiş ve trafik uygulaması yaptı. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi’nin de katıldığı uygulamada, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinden getirilen bomba arama köpeği Kaplan ve uyuşturucu madde arama köpeği Kıyı, durdurulan araçları didik didik aradı.

Ankara-Samsun karayolunda 3 saat süren uygulamada 88 araç ve 514 şahısın sorgulaması yapıldı. Aranan şahıs ve araca rastlanılmayan uygulamada ayrıca 4 araca ceza yazılarak trafikten men edildi.

Sürücüler ve yolcular uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek, bu tür uygulamalar sayesinde terör, uyuşturucu kaçakçılığı ve hırsızlık gibi olayların azalacağını belirttiler. Vatandaşlar uygulama yapan jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 18.11.2017 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165