Kar yağdı, böyle oldu

Çorum’da dün gece başlayan yoğun kar yağışı renkli görüntülere sahne oldu.

18 Ocak 2021 Pazartesi 12:45

Çorum’da dün gece başlayan yoğun kar yağışı renkli görüntülere sahne oldu.

Kar yağışı ile birlikte bilhassa çocuklar ve gençler kendilerini dışarı attı. Kar topu oynayan çocuklar kardan adam yapmayı ihmal etmedi.

Etkili yağış Çorum Belediyesi ekiplerini de harekete geçirdi.

Park Bahçeler, Ulaşım Hizmetleri ve Zabıta, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 30 iş makinesi ile 150 personel ana arterlerde kar kürüme ve tuzlama çalışması yaptı.

Son Güncelleme: 18.01.2021 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KARDAN AADAM 2021-01-18 13:58:14

Ne biçim başlık? Barajlarda su kalmadı, haftalardır yağmur yağmadı. Biraz kar yağdı . " Kar yagdı böyle oldu." demişsiniz. Ne oldu? Yağmasa mıydı? Yoksa kırmızı kar mı yağmalıydı?

Avatar
Yogun 2021-01-18 16:04:46

Evet ne yogun kar yağdi yahu. Mesela bugun kapiya cikamadik, o kadar yagmis o kadar yagmiski yollar kapandi :) Allahtan aşk ile calisan Çorum belediyesi var hic kar kalmadi :) Neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyoruz. Nerde kar hani. 1cm bile yok merkezde