Karadağ söz verdi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İHH'nın insani yardımlarına teşkilatların destek olacakları sözünü verdi.

19 Şubat 2018 Pazartesi 10:23
Karadağ söz verdi

Çorum İHH ve İlke-Der Yönetim Kurulu AK Parti İl Başkanı seçilen Av Mehmet Karadağ ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, samimi bir atmosferde geçtiği belirtilen görüşmede, başta Suriye olmak üzere Çorum İHH’nın çalışmaları hakkında bilgi verildi,  şehirde yaşanan bazı gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Suriye savaşının başladığı günden bugüne mazlum halk İçin yaptıkları çalışmaları özetleyen Özkabakçı, ayrıca yakın zamanda ziyaret ettikleri savaş bölgesinde edindikleri izlenimleri dile getirdi. Zulmün yaşandığı diğer bölgeler hakkında kısa açıklamalar yaptı.

Son dönemde özellikle Afrin harekatından sonra başlayan göçle beraber halkın ihtiyaçlarını bir nebze karşılamak için hazırladıkları insani yardıma Çorum AK Parti İl Teşkilatı’nın da  destek sözü verdiği ifade edilirken, İHH’nın diğer projeleri anlatıldı.
Özkabakçı, Karadağ ve il başkan yardımcısı Hasan Algül’e nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 19.02.2018 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.