Karaman’a Müdür olmuştu, veda etti

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü olan Yusuf Şahinbaş için veda yemeği düzenlendi.

28 Temmuz 2021 Çarşamba 15:15
Karaman’a Müdür olmuştu, veda etti

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde İl Müdür Yardımcısı  iken Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne İl Müdürü olarak ataması yapılan Yusuf Şahinbaş’a veda yemeği düzenlendi.

Veda programına İl Müdürü Orhan Sarı, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Ticaret Borsa Başkanı Naki Özkubat, Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan, Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Birol Alanbay, Veteriner Hekimler odası Başkanı Serdar Doğan ve personel katıldı.

Karaman Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş ise, veda yemeğine katılan ve katılmak isteyip te katılamayan bütün arkadaşlarına teşekkür ederek, “Çorum’da uzun yıllar boyunca çalışma fırsatı buldum. İl Müdürlüğü ailesinin bir parçası olmaktan, Çorum’da hizmet etmekten memnunum. Tekrar görüşmek dileklerimle herkese teşekkür ediyorum. Veda yemeği hediye takdimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 28.07.2021 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165