Karantinaya alındı, 'acil yardım' mesajı attı

Çorum'da karantina altına alınan Ayşe Karaköse besleyemediği 15 kedisi için belediyeden yardım istedi.

03 Eylül 2021 Cuma 16:15
Karantinaya alındı, 'acil yardım' mesajı attı

Çorum'da karantina altına alınan Ayşe Karaköse besleyemediği 15 kedisi için belediyeden yardım istedi. Sosyal medyadan yapılan çağrıya cevap veren ekipler, kedilerin bakımını üstlendi.

Çorum'da yaşayan Ayşe Karaköse koronavirüs testi pozitif çıkınca evinde karantina altına alındı. Bağ evinde 15 kedisi bulunan Ayşe karaköse, hayvanlarını beslemeyince belediyeden yardım istedi. Sosyal medyadan Çorum Belediyesi'ne çağrı yapan Karaköse "Sayın başkan, 15 kedimiz var, bunların 10 tanesi yavru kedi. Şu an karantinada olduğumuz için 20 gün kedilerimiz ne yer, ne içerler, bize yardım edin lütfen" diyerek mesaj attı.

ADRESE EKİP GÖNDERİLDİ

Karaköse'nin attığı mesajı gören Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bir veteriner hekim ve 3 belediye çalışanını görevlendirdi. Ekip, Karaköse'nin verdiği adrese gitti. Ekipler, adreste kedileri bulup sağlık taramasından geçirdi. Ekiplerin, Karaköse’nin karantina süresi bitene kadar kedilere bakacağı belirtildi.

KAYNAK: YUSUF ÇINAR/ÇORUM DHA

Son Güncelleme: 03.09.2021 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.