Katı atık treyleri tamam

Çorum Bayat İlçe Belediyesi katı atıkları Çorum Bertaraf İstasyonu’na naklini sağlayacak treyleri envanterine dahil etti.

23 Mart 2023 Perşembe 21:53
Katı atık treyleri tamam

Çorum Bayat İlçe Belediyesi katı atıkları Çorum Bertaraf İstasyonu’na naklini sağlayacak 1 milyon lira değerinde olan 70 m3 kapasiteye sahip treyleri envanterine dahil etti.

Yapılan açıklamaya göre; toplum ve çevre sağlığı için önemli bir proje daha Bayat’a kazandırıldı. Bayat Belediyesi ilçe genelinde insan sağlığını olumsuz etkileyen ve çevreyi kirleten atıklarla mücadelesini sürdürüyor.

İlçenin katı atıklarının Çorum Bertaraf istasyonuna naklini sağlayacak 1.000.000,00 TL değerinde olan 70 metreküp kapasiteye sahip katı atık treyleri belediye envanterine dâhil oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.