Kavuncu ‘Hayırlı Olsun’ diyerek duyurdu

Çorum’un Bayat ilçesine TOKİ konutlarının yapılması kararı ilan edildi. Milletvekili Kavuncu gelişmeyi 'Hayırlı olsun' sözleriyle duyurdu.

06 Ekim 2022 Perşembe 22:08
Kavuncu ‘Hayırlı Olsun’ diyerek duyurdu

Çorum’un Bayat ilçesine TOKİ konutlarının yapılması kararı ilan edildi.

Konuya ilişkin açıklama AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncudan geldi. Kavuncu, yeni gelişmeyi ‘hayırlı olsun’ diyerek duyururken, Bayat’a konut yapılması kararının TOKİ Başkanlığı’nca ilan edildiğini kaydetti.

Kavuncu, açıklamasında şöyle dedi: “Hemşehrilerimizin özlemle beklediği tarihi TOKİ yatırımı kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.

Bayat TOKİ projemizden yararlanmak isteyen hemşehrilerimiz TOKİ’nin Web sayfasındaki şartlara uygun olarak 7 Ekim 2022 Cuma günü yani yarından itibaren müracaat edebileceklerdir.

Bütün sosyal alanlarıyla ilçemizin yeni yaşam merkezi, çekim merkezi olacak TOKİ ile ilçemizi adeta yeniden imar ve inşa etmiş olacağız.
AK Partimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 81 ilimiz, ilçelerimiz, belde ve köylerimizde yapılan tarihi yatırım ve hizmetlerle ülkemizi hep birlikte 2023 Türkiye Yüzyılı’na taşıyacağız.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin. Güle güle oturmayı nasip etsin inşaallah."

BAŞKAN EKREM ÜNLÜ’DEN AÇIKLAMA

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ise yaptığı açıklamada, TOKİ projesinden faydalanmak isteyen hemşehrilerinin 7 Ekim 2022 Cuma gününden itibaren başvuru yapabileceklerinie açıkladı.

İşte Ünlü’nün o açıklaması:

Seçim dönemi taahhütlerimiz arasında yer alan çok önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Bayat ilçemize TOKİ yapılması kararı, TOKİ Başkanlığımızca ilan edilmiştir. Hemşehrilerimizin özlemle beklediği tarihi TOKİ yatırımı kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Bayat TOKİ projemizden yararlanmak isteyen hemşehrilerimiz TOKİ’nin Web sayfasındaki şartlara uygun olarak 7 Ekim 2022 Cuma günü yani yarından itibaren müracaat edebileceklerdir.

TEPEBAYAT MEVKİSİNDE 25 DÖNÜM ALAN

Belediye Meclisimizde, Meclis Üyelerimizin oy birliği ile aldığımız kararla, Yatukcu Mah. Zafer Caddesi ile Tepebayat Mahallesi Tepebayat Yolu arasında kalan alanda 25 bin metre karelik bir alanı TOKİ’ye tahsis ettik. Şehrimizin en merkezi yerine, Bayat Çayımızın sahiline TOKİ’yi kuruyoruz. Bayat tarihi açısından milat olan bir karara daha imza atmış olmanın ve böylesi önemli bir hizmeti daha ilçemize kazandırıyor olmanın onurunu, gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

YENİ YAŞAM MERKEZİ OLACAK

Bütün sosyal alanlarıyla ilçemizin yeni yaşam merkezi, çekim merkezi olacak TOKİ ile Bayat’ımızı adeta yeniden imar ve inşa etmiş olacağız. AK Partimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçemizde yapılan tarihi yatırım ve hizmetlerle hep birlikte Bayat’ımızın gelecek 100 yılını inşa ediyoruz.

KAVUNCU’YA ÖZEL TEŞEKKÜR

Çorum Milletvekilimiz Sn. Erol Kavuncu’ya Bayat Çayının ıslahından başlayarak; TOKİ’nin Bayat’a kazandırılmasındaki tüm süreçlerde göstermiş olduğu yakın ilgi alakadan ve süreci bire bir takip ederek sonuçlandırmasından dolayı, şahsım ve hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.

EMEĞİ GEÇENLERE MÜTEŞEKKİRİZ

Bayat’ımıza, kazandırılan bu tarihi TOKİ yatırımı ve diğer yatırımlar için, en başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a, Çorum Milletvekillerimize, DSİ Genel Müdürümüz kıymetli Hemşehrimiz Sn. Prof. Dr. Lütfi Akça’ya, AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize ve emeği geçen herkese şahsım ve değerli hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum."

Son Güncelleme: 06.10.2022 22:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem okumuş 2022-10-07 09:14:06

ilçem adına yatırım anlamında taş üstüne taş koyanlardan ALLAH razı olsun
RABBİM DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN .

Avatar
İskilipden 2022-10-07 01:42:03

Meslek Yüksek Okulu bekliyor İskilip kalesi yarım bekliyor Tosya Iskilip yolu ses yok, İskilip Çorum arası 3/1 i bekliyor. aslında duble olmalı seçim yaklaşıyor foto yerine sahada iş gerek