Kaya'dan hem destek hem tavsiye

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TÜGVA'ya destek verdi, gençlere tavsiyelerde bulundu.

21 Aralık 2021 Salı 18:45
Kaya'dan hem destek hem tavsiye

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliğ’nde gençlerle bir araya geldi. Milletvekili Oğuzhan Kaya, gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen programda soruları cevapladı. Türkiye Gençlik Vakfı'nın çalışmalarını önemli bulduğunu belirten Kaya, "Bizler de sizler gibi zamanında gençlik hareketleri içerisinde bulunduk. Bizler de sizlerden birisiyiz. Çok çalışmalıyız, gayret etmeliyiz. Hep beraber ülkemizi iyi yerlere getirmeliyiz. Türkiye Gençlik Vakfının çalışmalarını başarılı buluyorum. Aynı zamanda Ahlaklı olun, dürüst olun, güvenilir olun. Asıl özgürlük Allah’ın sınırları dairesindeki özgürlüktür." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı da, şöyle dedi: "Değerli büyüklerimizin vakfımıza yapmış olduğu ziyaretler bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Ortaokuldan liseye, liseden üniversiteye ve kadın aileye kadar uzanan milli ve manevi değerlerimizi ön planda tutan faaliyetlerimizle gençlerimizle çalışmalar yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Bizler gençlerimizi Necip Fazıl Kısakürek’in ifadesiyle zaman bendedir ve mekan bana aittir şuurunda bir gençlik olarak görüyoruz ve yaptığımız çalışmalarla gençlerimizi bir gaye edinme bilinciyle geleceklerine hazırlama, hedeflerine giden yolda birer rehber olma gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda sizlerin desteklerinizle yanımızda olduğunuzu belirtmeniz moral ve motivasyonumuzu daha da arttırıyor. Sayın Vekilimize anlamlı ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.”diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-12-21 18:54:18

Torpilin, adam kayırmacılığın bu kadar özendirildiği başka bir dönem olmadı.

Avatar
Çorumlu 2021-12-21 20:50:30

Torpil nedir nasıl yapılır.. Bir telefonla kul hakkı nasıl yenir