Kayıp gençten acı haber

İTÜ Makina Mühendisliği 1.sınıf öğrencisi Çorumlu Hamit Egemen’in ölü bulunduğu öğrenildi.

06 Nisan 2022 Çarşamba 14:20

İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği 1.sınıf öğrencisi Çorumlu Hamit Egemen’in hayatını kaybettiği öğrenildi.
En son 1 Nisan Cuma günü İstanbul'da kaldığı yurttan teyzesine gittiğini belirterek çıkış yapan Egemen'e, 5 gündür ulaşılamıyordu.

HİTİT TIP'TAN GEÇİŞ YAPMIŞTI

Hamit Egemen, Çorum'da Hitit Tıp Fakültesi'nde bir yıl eğitim gördükten sonra yatay geçişle İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümü'ne geçme kararı aldı. İstanbul'un Sarıyer ilçesinde Bahçeköy mahallesinde bir devlet yurdunda kalan Egemen, Cuma günü saat 14.00 civarında kaldığı yurttan ayrılarak, bir daha geri dönmedi.

KAYIP OLARAK ARANIYORDU

İstanbul’da kaybolan ve 5 gündür aranan 20 yaşındaki aslen Çorum'un Sungurlu ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Hamit Egemen hayatını kaybetti.

Yapılan araştırmalar sonucu Hamit Egemen’in cansız bedenine ulaşıldı. Acı haber öğle saatlerinde ailesine ulaştı. Egemen'in vefat haberi ailesi ve sevenlerini üzdü.

İSTANBUL İHA'NIN HABERİ

İstanbul İHA’nın haberine göre; Sarıyer'de kaldığı yurtta çıkarak Belgrat Ormanı'na gittiği belirlenen kayıp üniversiteli genç ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Çorum'da yaşayan Arif Egemen (49) İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde okuyan oğlu Hamit Egemen'den (20) 1 Nisan'dan beri haber alamadığını söyleyerek polise başvurdu. Bunun üzerine inceleme başlatan polis ekipleri, Hamit Egemen'in Sarıyer'de kaldığı yurdun güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde 1 Nisan'da saat 13.36 sıralarında yurda giriş yapan Egemen'in saat 14.00 sıralarında yurttan ayrıldığı anlaşıldı. Üniversiteli gencin omzunun arkasında çantayla yurdun bitişiğindeki Belgrad Ormanına hızlıca girdiği tespit edildi. Ekipler gencin gidebileceği yerleri kontrol etti. Ancak kayıp gence ulaşılamadı. 6 Nisan'da AFAD ekipleri, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ve arama kurtarma köpekleri ile birlikte ormanlık alanda yapılan aramalarda Hamit Egemen'in cesedi bulundu. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Öte yandan gencin kaldığı yurt binasına girişi ve çıkışarak ormana doğru gidişi güvenlik kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme: 07.04.2022 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mekanı Cennet olsun 2022-04-07 10:21:41

Allah rahmet eylesin. neden öldü acaba ?