Kaymakam’ın acı günü

Sakarya’nın Arifiye İlçe Kaymakamı hemşehrimiz Bekir Dıngırcı’nın ağabeyi Hasan Dıngırcı vefat etti. Cenazeye Samsun ve Çorum Valisi de katıldı.

09 Temmuz 2019 Salı 15:51
Kaymakam’ın acı günü

Sakarya’nın Arifiye İlçe Kaymakamı hemşehrimiz Bekir Dıngırcı’nın ağabeyi Hasan Dıngırcı vefat etti.

Bir süredir Ankara’da tedavi gören İskilip’in Çarşı esnafından Hasan Dıngırcıdün akşam vefat etti. Merhumun cenazesi bugün İskilip Ulu Cami’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Göynük Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze namazına Samsun Valisi Osman Kaymak, Çorum Valisi Mustafa Çiftci, İskilip Kaymakamı Beyazit Bestami Alkan, Belediye Başkanı Ali Sülük, eski belediye başkanları Numan Sezer, Recep Çatma ve vatandaşlar katıldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Çorum Valisi Mustafa Çiftci cenaze namazından önce Arifiye Kaymakamı Bekir Dıngırcı´ya taziye dileklerini ilettiler.

Kaynak: İskilipliyiz.com

Son Güncelleme: 09.07.2019 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.