Kazada yaralanmıştı, hayatını kaybetti

Geçirdiği  kaza sonucu yaralanan ve uzun süredir tedavi gören Mecitözü MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Turan, vefat etti.

21 Aralık 2020 Pazartesi 18:30
Kazada yaralanmıştı, hayatını kaybetti

Geçirdiği  kaza sonucu yaralanan ve uzun süredir tedavi gören Mecitözü MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Turan, hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz Ekim ayında Çorum-Amasya Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi ölmüş, bir kişi de yaralanmıştı. Mustafa Turan’ın kullandığı araç ile bir tır. gece saatlerinde çarpışması sonucu meydana gelen kazada, AK Parti Mecitözü Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Recep Atakcan hayatını kaybetmişti. Atakcan, ilçeye bağlı Köprübaşı Köyü’nde toprağa verilmişti.

Kazadan yaralı olarak kurtulan aynı köyden 38 yaşındaki Mustafa Turan, uzun süredir hastanede tedavi görüyordu. 3 çocuk babası Mustafa Turan, hayatını kaybetti.

İlçenin sevilen simalarından biri olan Mustafa Turan’ın cenazesi 22 Aralık Salı günü Köprübaşı Köyü’nde toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 22.12.2020 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165