Kedi acile sığındı, görevliler seferber oldu

Çorum’da ayağı kırık halde acile sığınan kediye hastane çalışanları sahip çıktı.

24 Şubat 2020 Pazartesi 09:53

Çorum’da ayağı kırık halde acile sığınan kediye hastane çalışanları sahip çıktı.


Edinilen bilgilere göre, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hostes olarak görev yapan Mesut Karabacak, acil servisin önünden ayrılmayan bir kedi gördü. Kedinin yanına giden Karabacak, minik hayvanın ayağının aksadığını ve yürüyemediğini gördü. Bunun üzerine kediyi bir kutuya koyan Karabacak, alçı odasına götürdü. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede ayağında kırık tespit edilen kediyi sağlık çalışanları tedavi etti. Önce kedinin karnını doyuran hastane çalışanları daha sonra ayağını alçıya alarak tedavisini tamamladı.


Kediyi kapının önünde bulduğunu dile getiren Karabacak, “Kedi topallıyordu. Daha sonra içeri aldım. Islanmıştı, kuruttuk. Karnını doyurduktan sonra sağlıkçı arkadaşlarımız ayağını alçıya aldı. Kedimiz şu anda gayet mutlu” dedi.


İHA

Son Güncelleme: 24.02.2020 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kanser hastası 2020-02-24 17:57:56

15 gün önce meme kanserinden ameliyat olan annemi pansuman yaptırmak için acile götürdüm.pansuman odasında boş boş oturan sakallı beyefendi elimize bir kağıt tutuşturup burada yazılı yere gidin orada pansumanınız yapılacak dedi.yürümekte zorluk çeken annemi kağıtta yazılı 1.kattaki yere götürdüm.pansumanı yaptırdm Allah razı olsun yaralı kediciğede kağıt verip verip 1.kata göndermemişler.pansumanını yapmışlar.

Avatar
aysel 2020-02-25 06:29:29

maaşını alacaksın,devletin sunduğu imkanlardan yararlanacaksın,hastanın işini yapmaya gelince oradan oraya göndereceksin.buna Allah ta razı olmaz kulu da Hastanın ahı insanı deler geçer..Şu mübarak üç aylarda tüm hastalarımıza Allah acil şifalar versin.Dert verip derman aratmasın.

Avatar
taha yasin ramazan 2020-02-25 07:08:20

acilde ırak ve suriyelilerin işi hızlı yürüyor.onlara kimse zorluk çıkarmıyor.

Avatar
Hiçkimse 2020-02-24 22:03:17

Yuürümekte zorluk çeken anne için tekerlekli sandalye de var akülü araba da var hastanede!
Kediciğin pansumanı ilk müdahele olduğu için orada boş duruyor dediğiniz sağlıkçılar kediciğe müdahele etmiş. Meme kanseri annenin pansumanı ilk müdahale değilde 2.veya 3.pansuman ise o tür pansumanlar 1.katta yönetimin yazısı ile yapılmaktadır. İnsanları yanlış bilgilerle sağlıkçıları kötü göstermeninin bir anlamı yoktur!
Geçmiş olsun dileklerimizle...

Avatar
hasan 2020-02-24 13:27:40

sağlıkçılar, haber olurken soruşturmalık olursunuz dikkatli olun.

Avatar
Adsız 2020-02-25 11:12:52

Benim bildiğim acil servis acil vakaların ve ilk müdahalenin yapıldığı yerdir. Vatandaşın isteğine ve keyfine göre isteklerinin yerine getirildiği bir yer değil diye biliyorum. Biz vatandaşlarda biraz bunun bilincinde olsak ve buna göre hareket etsek herkesin işide yapılır sorunuda çözülür.