Kentpark yeniden ihale edildi

Müteahhit firmanın iş bırakması nedeniyle inşaatı duran Kentpark yeniden ihale edildi

12 Şubat 2018 Pazartesi 15:23
Kentpark yeniden ihale edildi

Çorum Belediyesi’nin büyük yatırım projeleri arasında yer alan ve bir süre önce müteahhit firmanın iş bırakması nedeniyle inşaatı duran Hıdırlık civarındaki Kentpark yeniden ihale edildi.

Müteahhit firma proje doğrultusunda kaba inşaatın bir bölümünü bitirirken çeşitli gerekçelerle iş bıraktı. Bunun üzerine Belediye yönetimi yasal prosedürleri başlattı. Bugüne kadar yapılan işlerle ilgili tekrar maliyet hesabı yapıldı. Resmi süreçlerin tamamlanmasının ardından Kentpark’ın yapımı için yeniden ihaleye çıkıldı.

Belediye İhale Komisyonu  huzurunda  açık usülde yapılan ihaleye 5 firma katıldı ancak 4 firma teklif verdi. Firmalardan Gelişim Mühendislik-Boyut Proje Mühendislik İnş. Ortaklığı 23.484.500 TL., Esta İnş. San. ve Tic. A.Ş. 25.600.00 TL., Vadi Botanik İnş. Peyz. Gıda Taah. Tic. A.Ş. 25.989.00 TL., Ladin Yol Yapı San. Tic. A.Ş.-Öz Gönül İnş. Ortaklığı 29.455.00 TL. fiyat verdi. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra ihale sonucu açıklanacak. 

PROJENİN ÖZETİ
Hıdırlık mevkiinde yaklaşık 157 bin metrekare alan üzerinde yapılan parkta gölet, çay bahçeleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, çocuklar için trafik eğitim parkı ve oyun alanları, açık hava konser alanı ve amfi tiyatro gibi eğlence, spor ve dinlence gibi çok amaçlı bölümler yer alıyor.

Son Güncelleme: 12.02.2018 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gonyadan 2018-02-13 08:41:17

Belediye kendi yapsın Konya da belediye yapıyor

Avatar
Kenann 2018-02-13 12:26:56

Bir önceki Yükleniciye ne kadar ödeme yapıldı, Kent Park için Yurt Dışından ithal Ağaç getirildiği söyleniyor doğru mu ? Şayet doğru ise Biz o kadar zengin değiliz ? Bu kesinlikle israftır, İsraf ise haramdır..