Kentpark’a il dışından ziyaret

Kentpark’a şehir merkezinin yanı sıra ilçelerden ve il dışından da ziyaretçiler geliyor.

18 Kasım 2018 Pazar 13:08
Kentpark’a il dışından ziyaret

Kentpark’a şehir merkezinin yanı sıra ilçelerden ve il dışından da ziyaretçiler geliyor.

Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Yalçın Kaplan ve öğrencileri Kentpark’ı ziyaret etti. Kendisi de daha önce Alaca İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik yapan Belediye Başkanı Zeki Gül de misafirlerine eşlik etti.

Hizmete girmesi ile birlikte ziyaretçilerin akınına uğrayan Kentpark’ı gezen öğrencilerden Elif Durdu, Belediye Başkanı Zeki Gül için yazdığı bir notu okudu. Durdu, Kentpark için Gül’e teşekkür etti. Belediye Başkanı Zeki Gül ile tanışmanın kendisini ve arkadaşlarını çok mutlu ettiğini belirten Elif Durdu “Çorum’da 15 Temmuz Şehitleri Müzesi, Gençlik Merkezleri ve Kentpark’ı gezdik. Sizin de daha önceden okulumuzda öğretmenlik yapmanız bizim buraya geldiğimizdeki heyecanı ikiye katladı. 15 Temmuz Şehitlerimizi unutturmamak için yaptırdığınız müze, Kentpark ve diğer hizmetleriniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gül, ziyaret sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 18.11.2018 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mertçe 2018-11-18 19:19:06

Zeki Gül, efendi yeni alınan halk otobüslerinde bayan ve bayların karşılıklı oturmasını doğru buluyor musun? ALLAH'tan kork başkan. Eğer gerçekten inanıyorsan. Yazıklar olsun o otobüslere harcanan paralara ben ne yapıyım parkı parka gidecek kadar huzurumuz mu var.