Kırkdilim kapandı

Kırkdilim kapandı, Koparak ve Kaymakçı Rampası'na dikkat.

06 Ocak 2019 Pazar 15:25
Kırkdilim kapandı

Çorum’da dün akşam kısa süreli yağdıktan sonra kesilen, ancak bugün sabah saatlerinden itibaren de artarak devam eden yoğun kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre, Çorum-Osmancık Karayolu Kırkdilim mevkiinde kar yağışı nedeniyle ulaşım kapandı. Osmancık istikametine seyreden sürücüler Merzifon üzerinden ilçeye yönlendiriliyor. Güvenlik güçlerinin yoğun kar yağışı nedeniyle Kırkdilim’den geçişlere tedbira maçlı izin vermediği belirtiliyor.

Ayrıca sürücülerin Çorum-Ankara Karayolu Koparan mevkii ve Çorum-SamsunKarayolu Kaymakçı Rampası'nda dikkatli olmaları istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Laçindan 2019-01-06 17:06:44

Kırkdilim sıkıntı İSKİLİP YÖNÜNDEN YOL AÇILMASI gerakli yapılıyor yapılıyor kapanıyor Çorum İskilip Tosya, İskilip Osmancık güzergahı çok uygun