Kış kapıda! 6 ila 10 derece düşüyor

Çorum'un da içinde bulunduğu bölge yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor.

23 Ekim 2021 Cumartesi 12:09
Kış kapıda! 6 ila 10 derece düşüyor

Meteoroloji'nin son hava tahmin raporuna göre, Çorum'un da içinde bulunduğu bölge soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor.

24 Ekim 2021 Pazar günü (yarın) sabah saatlerinden itibaren bölgemiz Balkanlar üzerindeng elen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının pazar gününden başlayarak kuzey ve iç kesimlerde  6 ila 10 derece düşmesi ve önümüzdeki hafta ortasına kadar mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyretmesi bekleniyor.

Yarından itibaren pazartesi ve salı günleri bölgemiz genelinin aralıklı yağışlı geçeceği, yağışın kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, iç kesimlerin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli meteorolojik hadiselerin meydana gelebileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, meteorolojinin yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri istendi.

Son Güncelleme: 23.10.2021 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.