Kışlıklar tezgahta

Havaların soğuması ile birlikte kışlık giyecekler tezgahlarda yerini aldı.

01 Kasım 2019 Cuma 15:34
Kışlıklar tezgahta

Havaların soğuması ile birlikte yazlık elbiseler dolaplara kalkarken kışlık giyecekler de tezgahlarda yerini aldı.

Sungurlu’da havaların soğumaya başlamasıyla birlikte soğuk havadan koruyacak kışlık kıyafetler de tezgâhlardaki yerini aldı.
Sümer Ayakkabı ve Giyim Mağazası Sahibi Sefa Yurtoğlu, kışlık kıyafetler, her bütçeye göre farklı fiyatlardan satışa sunduklarını, havaların giderek soğumasıyla Kış sezonu için yeni ürünler getirdiklerini belirtti.
Kışlık kıyafet sezonunu açtıklarını belirten Yurtoğlu, “Kış sezonunun gelmesiyle birlikte bizde kışlık ürünlerimizi tezgâhlara koyduk. Şuanda kazaklar, montlar, hırkalar, polarlar ve daha birçok kışlık kıyafet çeşidimiz tezgâhlarımızda müşterilerimizi bekliyoruz. Her bütçeye uygun ürünlerimiz mevcut. Bizler karımızdan fedakarlık ederek müşterilerimize ürünlerimizi sunuyoruz. Erkek müşterilerimiz genel olarak kaban, kazak, mont ve polar çeşitlerine yöneliyor. Bayan müşterimizde kaban, triko ürünlerimize ilgi gösteriyor. Satışlarımızda azda olsa hareketlilik yaşanıyor. Tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz” dedi.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.