Klimalı durakların sayısı artıyor

Çorum Belediyesi'nin çalışması ile bazı bölgeler klimalı durağa kavuştu. Böylece klimalı durak sayısı 23'e yükseldi

31 Mayıs 2018 Perşembe 15:57
Klimalı durakların sayısı artıyor

Sosyal belediyecilik anlayışını kendisine ilke haline getiren Çorum Belediyesi vatandaşlara toplu taşımada konforlu hizmet sunmak için klimalı durak sayısını her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Vatandaşların otobüs duraklarında beklerken yazın kavurucu sıcağında kışın ise soğuk ve yağıştan etkilenmemesi için hayata geçirilen klimalı durak projesini yaygınlaştırdıklarını bildiren Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan,”Hemşehrilerimizin büyük beğenisini toplayan bu çalışmayı şehrimizin her bölgesine yaymak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda daha önceden yaptığımız 21 klimalı durağa ilave olarak bu yıl Tuzcular Benzinliği yanında bulunan otobüs durağını ve Akkent TOKİ’de bulunan Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu önündeki otobüs duraklarımızı klimalı durak haline getirdik. Yaptığımız bu çalışma ile  klimalı durak sayımızı 23’e yükseltmiş olduk. Klimalı duraklarımızın periyodik olarak temizliği yapılıyor. Ayrıca yolcuların güvenliği için duraklarımızda bulunan güvenlik kameraları ile klimalı duraklar 24 saat kontrol ediyoruz. Yeni duraklarımız hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165