Kocaman yürekli minikler

Sungurlu İsmetpaşa İlkokulu öğrencileri yardım çadırına destek verdi

23 Ocak 2018 Salı 13:53
Kocaman yürekli minikler

Sungurlu İsmetpaşa İlkokulu öğrencileri, İlçe Belediyesi ile Meslek Yüksek Okulu tarafından açılan yardım çadırına giyecek yardımında bulundu.

İsmetpaşa İlkokulu 3-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Turgay Üğüten eşliğinde “Önce İnsan” ilkesiyle sosyal gelir grupları arasında dengenin sağlanması ve sosyal dayanışmanın gelişmesini amaçlayan, yardımsever vatandaşların katkılarıyla verilen giyim eşyalarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Atatürk Meydanına açılan yardım çadırına giyecek yardımında bulundular.

Giymedikleri eşyalarını yardım çadırına bağışlayan minik öğrenciler, Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlisi Nihal Gökçe'den bilgi aldı. Sungurlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli de yardımda bulunan öğrencilere şeker ikramında bulundu.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.