Komutan'a veda

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İstanbul Metris Cezaevi Jandarma Tabur Komutanı Kıd. Binbaşı Muharrem Tüzün, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

15 Aralık 2020 Salı 13:42
Komutan'a veda

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İstanbul Metris Cezaevi Jandarma Tabur Komutanı Kıd. Binbaşı Muharrem Tüzün (51), son yolculuğunu uğurlandı.

Dudu Tüzün’ün eşi, Güler, İsmail Can ve Enes Egemen Tüzün’ün babaları Muharrem Tüzün, doğum yeri olan merkeze bağlı Üçköy Köyü’rde toprağa verildi.

Komutan Tüzün’ün cenazesi İstanbul’da düzenlenen törenin ardından Çorum’a gönderildi. Merhum Tüzün için  ilk tören Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nda düzenlendi.

Dede Şahin Polat’ın dua ve gülbengleri eşliğinde helallik alınmasının ardından Çorum Merkez Üçköy Köyü’ne götürülen cenaze, burada düzenlenen törenle birlikte toprağa verildi.

Cenaze törenine; Jandarma Komutanlığı yetkilileri, askeri personel, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, CHP İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile bazı partililerin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na ait Maslak Kışlası lojmanlarında voleybol oynarken rahatsızlanarak yere düşen ve olay yerine çağrılan 112 acil ambulansı ile Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Tüzün, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat etmişti. Tüzün’ün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Son Güncelleme: 15.12.2020 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2020-12-15 16:05:21

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun