Komutanlardan duygulandıran ziyaret

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Şehit Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı'nın ailesine komutanları ve silah arkadaşlarından duygulandıran destek geldi.

10 Ekim 2022 Pazartesi 13:20
Komutanlardan duygulandıran ziyaret

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Şehit Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı'nın ailesine komutanları ve silah arkadaşlarından duygulandıran destek geldi.

Şehit Uçakcı'nın komutanları ve silah arkadaşları şehit ailesine maddi ve manevi katkıda bulundular.

Suriye'nin İdlib şehrinde Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde terör örgütü tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanıp, tedavi gördüğü GATA'da 17 günlük yaşam mücadelesini kaybedere, şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı’nın ailesini komutanları ve silah arkadaşları ile birlikte Garnizon Komutanı Asteğmen Fehmi Keskin, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Seyfi Keyvanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziyarette şehidimiz için Kuran-ı Kerim okutuldu.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette komutanları ve silah arkadaşları şehidimizin annesi, kardeşleri ve dayısı ile görüşüp, başsağlığı dileklerini ilettiler. Şehidimizin silah arkadaşları “Bizler de sizlerin evlatlarıyız. Şehidimizin annesi de bizlerin annesidir. Elini öpüp, yayında olduğumuzu hissettirmek için ziyarette bulunmak istedik” dediler.

Daha sonra köyde medfun bulunan şehit kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Son Güncelleme: 11.10.2022 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.