Köprü genişledi, yol daha güvenli

Çampınar Köyü'ne yakın mesafedeki Ardıç Deresi üzerindeki köprü genişletildi. Köprü geçişi sürücüler için artık daha güvenli

06 Kasım 2017 Pazartesi 15:41
Köprü genişledi, yol daha güvenli

Çorum Valiliği İl Özel İdaresi, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların daha iyi koşullarda yaşamaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu anlamda Osmancık Çampınar Köyü’ne 10 km mesafede, Ardıç Deresi üzerinde bulunan mevcut köprü genişletilerek yolun daha güvenli hale getirilmesi sağlandı. Mevcut köprüden iki aracın bile geçmesi zor iken yenilenen haliyle köprü, yaklaşık iki katı daha genişletildi. Köprü, 4 metre daha genişletilerek 9 metre genişliğinde yol haline getirildi. Genişletme çalışmaları için KDV dahil 132.972,98 TL İl Özel İdaresi bütçesinden harcanarak köprü yolu vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165