Köprübaşı tamam

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ulukavak Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

01 Kasım 2019 Cuma 00:09
Köprübaşı tamam

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ulukavak Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Köprübaşı Sokaklar'da hafta başında başlatılan yol çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın,  Başkan Yardımcısı Zubeyir Tuncel, birim müdürleri ve Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir yerinde inceledi.

Başkan Aşgın, yaptığı açıklamada, " Ekiplerimiz her hafta bir mahallede hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Köprübaşı Sokaklarımızı asfaltla buluşturduk. Hemşehrilerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek bizlere de enerji veriyor. Bugün itibari ile 44 Bin ton asfalt serildiğini gerçekleştirdik. Belediyemiz çalışıyor, şehrimiz güzelleşiyor. Aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Bütün mahallelerimizi kapsayacak bir çalışma planı yapıyoruz. Bu plan dahilinde de bugün Ulukavak, yarın Kunduzhan sonra da Bahçelievler Mahallemizde olacağız. Şehrin tamamında aciliyet durumuna göre asfalt serimi yapıyoruz” dedi.

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir ise yapılan çalışmalardan memnuniyetini belirterek, "Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın bizlere her zaman ilgi gösteriyor. Mahallemizin dertleriyle dertleniyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Belediyemiz takdire şayan hizmetler sergiliyor. Her zaman sizlerle gurur duyuyoruz. Bu zamana kadar yaptınız ve bundan sonra yapacağınız hizmetler için mahallem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
slm 2019-11-01 08:58:47

uhud camisi yanı park neden yapılmıyor

Avatar
binevler 2019-11-01 10:45:48

sayın başkanım binevler camii ve kocatepe okulu na giden yolu da asfaltlatırsanız mutlu oluruz...