Koronalı günlerde mahalle sohbeti böyle olur

Osmancık'ta hanımların sosyal mesafeye dikkat ederek yaptıkları mahalle sohbet dikkat çekti

15 Nisan 2020 Çarşamba 15:02
Koronalı günlerde mahalle sohbeti böyle olur

Çorum’un Osmancık ilçesinde aynı sokakta yıllarca komşuluk yapan kadınlar, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyarak sohbet ediyorlar. Hanımların sokaktaki görüntüsü, koronalı günlerde mahalle  sohbeti böyle olur dedirtti.

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüsün Türkiye’de de görülmesinin ardından alınan tedbirler ve uyarılar art arda geldi. Birçok ülkede insanların sokağa çıkmasına yasak veya kısıtlama getiren koronavirüs nedeniyle aynı sokakta yıllarca komşuluk yapan Osmancıklı kadınlarda da sosyal mesafe kuralına uyarak sohbet ettiler.

Güneşli havalarda evlerinin bulunduğu sokağa çıkarak sohbet eden kadınlar yaşmaklarıyla ağızlarını kapatırken, kendi ve toplum sağlığı için mesafeli oturduklarını belirtip, koronavirüs salgınının ortadan kalkması için dua ettiler.

İHA
 

Son Güncelleme: 16.04.2020 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.