Koronavirüsten hayatını kaybetti

Çorum FK’da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın ekibinde görev yapan tecrübeli isim Bülent Üstüner hayatını kaybetti.

14 Ekim 2021 Perşembe 11:54
Koronavirüsten hayatını kaybetti

Çorum FK’da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın ekibinde görev yapan tecrübeli isim Bülent Üstüner hayatını kaybetti. Üstünel’in, yaklaşık 3 haftadır Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gördüğü öğrenildi.

Kanser tedavisi gören ve bu hastalığı büyük oranda yenen Bülent Üstüner, üç hafta önce koronavirüse yakalandı. Rahatsızlığının artması üzerine Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi alınan Üstüner, sağlık durumunu ağırlaşması üzerine geçtiğimiz hafta entübe edildi. Bülent hoca önceki gün sabah saatlerinde vefat etti.
Merhumun cenazesi hastaneden alınarak Ankara’ya götürüldü. Öğle namazına müteakiben kılının cenaze namazının ardından Mamak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Üstüner ailesi ve yakınları ile birlikte Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ve ekibi ile yönetim kurulu üyeleri Oğuzhan Yaçın ve Mustafa Ercan katıldılar.

BÜLENT ÜSTÜNER

1969 doğumlu Bülent Üstüner Ahmet Yıldırım ile birlikte Körfezspor, Körfez FK, Pendikspor ve Fethiyespor kulüplerinde görev yapan Bülent Üstüner bu sezonda Çorum FK’da görev yapmaya başladı. 1991 yılında Kahramanmaraşspor’da profesyonel imza atan Bülent hoca Ankaragücü, Ankara Demirspor, Sakaryaspor, Kuşadaşıspor, Bakırköyspor ve son olarakta GASKİspor formalarını giydi.

İHA

Son Güncelleme: 14.10.2021 22:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Levent 2021-10-14 14:13:16

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.