Köyde halk günü

Kargı Kaymakamı Emre Çifci, köylerde halk günü düzenliyor

24 Ocak 2018 Çarşamba 09:58
Köyde halk günü

Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Maksutlu Köyü’nde halk günü düzenledi.

Kaymakam Çifci’yi köy muhtarı Şerafettin Çalışkan ve köy halkı karşıladı. İlk olarak köy konağına geçen kaymakam Çifci burada muhtardan köy hakkında bilgiler alarak taleplerini dinledi. Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen kaymakam Çifci, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyerek kurum müdürlerinin çözüm üretmelerini istedi.

Kaymakam Çifci, toplantının ardından yapılan camiyi inceledikten sonra köyden ayrıldı.

Düzenlenen halk gününe İlçe Emniyet Amiri Komiser Yrd. Deniz Demirel, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burak Coşkun, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Ünal katıldı.

KAYMAKAMLIK KAMPANYA BAŞLATTI

Öte yandan Kargı Kaymakamlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için vatandaşları ev ve işyerlerine bayrak asmaya davet etti.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"na ve Kahraman Mehmetçiğimize destek amacıyla Milli Birlik ve Beraberliğimizin simgesi olan şanlı Türk Bayrağımızı Kargı'da ev ve iş yerlerimize asmaya davet ediyoruz" denildi.

İHA

Son Güncelleme: 24.01.2018 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.