Köylerin içme suyu için 1 milyon

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da içme suyu problemi yaşayan köyler için 1 milyon ödenek çıkarıldığını duyurdu.

03 Eylül 2021 Cuma 15:02
Köylerin içme suyu için 1 milyon

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da içme suyu problemi yaşayan köylerin sıkıntısının giderilmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 1 milyon lira destek sağlandığını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, parti genel merkezinin görevlendirmesi neticesinde bir süredir yangın felaketinin yaşandığı Muğla’da bulunan Milletvekili Ceylan, seçim bölgesi Çorum’a döndü. Sabah saatlerinde İl Özel İdaresi’ni ziyaret eden Ceylan, eylül dönemi çalışmalarını sürdüren İl Genel Meclisi Toplantısı’na da katıldı. Meclis Başkanı Mehmet Bektaş tarafından karşılanan Ceylan, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Meclis Başkanı Mehmet Bektaş’ın makamında açıklamalar yapan Ceylan, özellikle bazı köylerde içme suyu konusunda sıkıntı yaşandığının belirtilmesi üzerine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüğünü kaydetti.

Ceylan, Çorum’da tüm köylerde içme suyu hatlarının bulunduğunu, ancak yaşanan kuraklıklar nedeniyle sıkıntılar olduğunu hatırlatarak, ödenek talebini Bakan Kurum’a aktardığını söyledi.

Talebi makul karşılayan Bakan Kurum’un Çorum için ilk etapta 1 milyon TL ödenek gönderilmesi talimatını verdiğini anlatan Ceylan, sabah saatlerinde görüştüğü ilgili genel müdürün ödenek talebiyle ilgili dosyayı imzaladığını söylediğini, önümüzdeki haftanın ilk günlerinde 1 milyon ödeneğin İl Özel İdaresi hesabına aktarılacağını kaydetti.
Bakan Kurum’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Ceylan, Çorum’da ihtiyaç duyulması halinde önümüzdeki süreçte yeni desteklerin de sağlanabileceğini sözlerine ekledi.

Ceylan’ın ziyaretinde Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu’nun da makamda bulunduğu fotoğraflarda görüldü.

Son Güncelleme: 03.09.2021 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-09-03 15:31:21

Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Hitit19 2021-09-04 00:32:41

Sayın Adnan Türkoğlu varsa o iş çözülmüştür.