Küçük Emir'den büyük davranış

Çorum’da ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki Emir Çakar, kumbarasında biriktirdiği paraları İdlib’e yollamak için  Çorum İHH İnsani Yardım Vakfı’na teslim etti.

10 Şubat 2020 Pazartesi 15:25
Küçük Emir'den büyük davranış

Çorum’da ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki Emir Çakar, kumbarasında biriktirdiği paraları İdlib’e yollamak için  Çorum İHH İnsani Yardım Vakfı’na teslim etti.

İdlib’te  yaşayan mazlumların halini televizyonda izleyen ve çok etkilenen Emir, kumbarasında biriktirdiği paraları İdlib’teki yardım  bölgesine göndermek istediğini söyledi.

Bunun üzerine baba Recep Çakar ile birlikte Çorum İHH İnsani Yardım Vakfı’na gelen Emir, kumbarasını idlib bölgesine yardım olarak gönderilmek üzere Çorum İHH İl İçi Yardım Sorumlusu Ümit Terziöz’e teslim etti. Terziöz de, kumbarayı makbuz karşılığı teslim aldı.

İlkokul öğrencisi Emir, kumbarasındaki paraları İdlibteki mazlum kardeşlerine gönderdiği için mutlu olduğunu belirterek, “İdlib’e yardım çalışmalarını duyduktan sonra harçlıklarımı biriktirdim. İdlible alakalı haberleri televizyondan izledim. Oradaki kardeşlerime bir nebze de olsa katkı sunmak istedim. Babamla kumbaramda biriktirdiğim paraları Çorum İHH ya getirdim." dedi.

Çorum İHH İl İçi Yardım Sorumlusu Ümit Terziöz ise harçlıklarını biriktirip İdlib yardım kampanyasına destek olan Emir’e teşekkür etti. Duylarlılığı gördükçe gelecekten umutlu olduğunu belirten Terziöz, İdlib yardım kampanyası kapsamında toplanan bağışların devam ettiğini, yardımda bulunmak isteyenlerin 24 Şubat’a kadar Çorum İHH’ya bağışlarını getirebileceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.