Kurt böyle saldırdı

Çorum’un İskilip ilçesinde kar ve soğuk hava nedeniyle yiyecek arayan kurt güvenlik kamerasına yansıdı.

25 Ocak 2022 Salı 23:46

Çorum’un Osmancık ilçesinden sonra İskilip ilçesinde kar ve soğuk hava nedeniyle yiyecek arayan 7 ayrı kurtun sürüye saldırdığı bildirildi.

Osmancık’a bağlı Tekmen köyü Karataş Mahallesinde yaşayan Yunus Soruklu, sürüsünü takip etmek amacıyla evi ve ahırın çevresine güvenlik kamerası taktırdı. Gece saatlerinde telefonundan kameralarını kontrol eden Soruklu, bir kurt'un ahırın olduğu bölgeye doğru ilerlediğini gördü. Bunun üzerine dışarı çıkan Soruklu’yu gören kurt kaçmaya başladı. Kurt'un ahırın çevresine gelişi ve geri gidişi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İSKİLİP'TE KAZI ALIP GİTTİ

İskilip’in Kayaağzı köyünde çiftçilik yapan Mahmut Vural da, tavuk, hindi ve kaz cinsi hayvanlarının bulunduğu alanın çevresine güvenlik kamerası taktırdı. Soğuk kış gününde 7 kurtun birden hayvan sürüsüne saldırdığını, ancak görüntüyü teknik nedenlerle aktaramadığını belirten Vural, geçtiğimiz yıllarda bahar havasında bir günde yaşanan bir kurt saldırısının videosunu okurlarımızla paylaştı. Söz konusu görüntüde, bahçede bulunan kaz sürüsüne kurt saldırıyor, bir hayvanı boğazlayarak götürüyor.

Son Güncelleme: 26.01.2022 23:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yilin habercilik olayi. Mayista 2019 cekilen goruntuyu yuttuaca 2022-01-26 16:22:11

Bir habercim 19 sitesi basarisi daha. 29 mayis 2019 da cekilen guvenlik kamerasi goruntusunu yeniymis diye haber yapiyorlar. Tebrikler habercim 19, tebrikler M.Demirer. Yilin habercilik olayi. Ulan bari googledwn bi haber bulunda , karli kisli, Corumda oldu diye yutturursunuz.

Avatar
adsız 2022-01-26 17:48:32

26/05/2019 tarihli videoyu bu habere neden korsunuz...Milleti kendiniz hakkında olumsuz düşüncelere sevk ediyorsunuz...Daha dikkatli haber ve içerikler görmek dileğiyle.